BLaCKnBLu3B3RRY

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. BLaCKnBLu3B3RRY

    A Small HUD/UI Issue... Normal?

    hello! i just wanted to share that i found a fix for the mouse issue. actually, sorta-kinda 2 fixes. the best fix i found for this is set your mouse polling rate down to 125. if you don't know what the polling rate on your mouse is, you can check using the mouse movement recorder included with the download here > http://donewmouseaccel.blogspot.com/2010/03/markc-windows-7-mouse-acceleration-fix.html so, if your polling rate appears to be above 125Hz, then you will want to change it. if your mouse doesn't have software, or doesn't have the included option, or you just don't know how to change the polling rate... download hidusbf.zip from here > https://github.com/LordOfMice/hidusbf WARNING! if your mouse isn't supposed to support anything higher then 125, then setting to something higher may eventually burn out the laser on your mouse. use the "Setup" application in the DRIVER directory. ( you may need to run as admin ) if your mouse isn't green, select Process Parent option. enable Filter, select the rate, install service and hit restart. can confirm changes with mouse movement recorder. i have found this to be a 100% fix for the mouse issue. now, it is strange but you can actually somewhat fix without changing the poll rate and just by leaving the mouse movement recorder running. it isn't completely fixed like this, but is significantly less an issue. some may not want to lower the poll rate. especially if you like to PvP and are clicking a lot to activate action bar slots. there's no perceivable difference to the human eye, though. but the difference in mouse click activation on the pc between 125Hz and 1000Hz is like 6ms, that being milliseconds. plus there are several other factors when determining user input delay. meh!
  2. BLaCKnBLu3B3RRY

    Miising Quests?

    lol strange! well, alrighty then. thank you
  3. BLaCKnBLu3B3RRY

    Miising Quests?

    hello. i am at Barbiron and the Random Stat Tech NPC has two quests. Revenge on the Rexes and It Isn't Paranoia if They Are Out to Get You it doesn't seem to be possible to accept these quest. the only thing i can do when trying to do so is hit Exit. any thoughts?
  4. BLaCKnBLu3B3RRY

    A Small HUD/UI Issue... Normal?

    hello, again. thank you DrDieLess and Filomena for your time to respond. is too bad there doesn't seem to be a fix for it. oh wells, it is quite minor and won't do anything to ruin the game. thanks again! ^_^
  5. BLaCKnBLu3B3RRY

    A Small HUD/UI Issue... Normal?

    thank you for responding to this. i was able to capture the blurry HUD thing. this thing has actually always been around, even on previous computer builds and also back when playing at AG. https://i.imgur.com/FlOEXEH.jpg https://i.imgur.com/yU5DGcC.mp4 however, while i was able to capture the mouse thing... it is extremely difficult to tell in the video. it isn't even worth looking at, i can't even tell it is happening in the video, but can for sure notice it in the game. it is just this very sudden speed up that causes camera to rotate faster. i have even tried things like the mouse fix reg files to fully disable acceleration. well... if there isn't any fix for this, it is minor enough. i just wonder if other people get the same thing. and if not, what could be done to fix it. so maybe there is a fix :)
  6. BLaCKnBLu3B3RRY

    A Small HUD/UI Issue... Normal?

    does anyone know anything about this stuff?
  7. BLaCKnBLu3B3RRY

    A Small HUD/UI Issue... Normal?

    hello. sometimes while attacking, or defending i don't know which but is in combat, my HUD hotbars and mini-map(not radar) will flash out to a blurry state. they don't disappear, but just become blurry. it only lasts like 1~2seconds and they pretty much instantly come back to normal. but is happening often. i thought this might be anistropic filter, but disabling that through nvcpl didn't do anything. other than AF x16, i only have one other option enabled specific for SB.exe. and global options are all default. also, i notice that sometimes my mouse seems to do this snap-like thing. is not really a snap, but the sudden speed up in movement makes it fell that way. like, i will be holding down right mouse click to rotate camera. sometimes it just gets this sudden speed-up making the camera rotate more than intended. to help with the issue i have set the DPI on mouse lower and reduce the sensitivity in-game to .5. it helps keep the camera controlled, but the speed-up thing still occurs. it also doesn't occur when using the keyboard to rotate camera. so, it must mouse-related. i have also tried a different mouse any help is appreciated! thank you!
  8. BLaCKnBLu3B3RRY

    Odd Transparency Issue?

    i honestly don't know how a monitor could do that. nor do i understand why over-riding the AA setting through the graphics control panel resolved my issue... but i imagine something similar for you, it is probably just a graphical setting on your end somewhere.
  9. BLaCKnBLu3B3RRY

    Odd Transparency Issue?

    sorry, but does not resolve it HOWEVER, i did notice in-game AA wasn't looking good. and through nvcpl i added the SB.exe and used override on the AA setting. this did the trick! it really doesn't make any sense to me. i am not sure why the in-game AA setting is causing this. and to top it off, i don't see any difference between the x8 in-game setting and Nvidia x8 setting. that is, other then the transparency issue. so... for whatever reason, that worked. lol. well, thanks a bunch.
  10. BLaCKnBLu3B3RRY

    Odd Transparency Issue?

    i have the GeForce GTX 1070 Ti AERO 8G. and have also made sure about drivers too. aside from the most recent drivers provided by Nvidia, i have also tried the driver version as provided by MSI.
  11. BLaCKnBLu3B3RRY

    Odd Transparency Issue?

    indeed it does. distance doesn't seem to matter, far or close. it also occurs through the character too. so it is the actual rings, actually more like lights or whatever and not exclusively the rings there. i think it is really strange, because even with every graphics options to the lowest the issue is still there. the only way to get rid of it is to enabled the Performance option. i have also already tried resetting all options through the Nvidia control panel. all-in-all, a very strange issue. hopefully someone knows how to fix
  12. BLaCKnBLu3B3RRY

    Odd Transparency Issue?

    hello. so there is a strange thing. but if enabled the Performance>Rendering option it is gone. however, that same option will disable Light FX and all Quality options too. transparency non-transparent you can see the pillar back there with orange glowy-rings. anyhow... does anyone know how to fix this without disabling Light FX and other Quality options?